Кауза: Засадено дърво за всяка поръчка

Кауза: Засадено дърво за всяка поръчка

🌱🌳🌟 Пускаме корени за по-зелен свят! 🌟🌳🌱
Във време, когато зелените пространства намаляват и климатичните промени се ускоряват, ние сме решени да направим разлика. Вярваме, че всеки от нас може да бъде част от решението и затова с радост обявяваме новата си кауза!
За всяка поръчка, която направите от нашия уебсайт https://moderendom.eu/ ние ще засаждаме дръвче!
Вълнуващо, нали? Но не стига до тук. Всяко от тези дървета ще бъде символ на вашата ангажираност към опазването на нашата планета. Това ще бъде вашето дърво, вашата следа върху света!
И така, какво означава това за вас? По-вълнуващо е от просто покупка, нали? Това е шансът ви да се превърнете в част от по-голямата история за спасяване на нашата планета.  Това е вашето дръвче, вашата следа върху света! Когато го засадим, поставяме табелка с послание - "Дръвчето НА ...." (името на вашето семейство), така Вие имате принос към създаването на един по-зелен, по-красив свят. Изпращаме Ви и снимки, както и точна локация, къде е засадено вашето дръвче  . Надяваме се нашата кауза да Ви харесва и сте също толкова ентусиазирани колкото нас.  Заедно с вас ние ще преобразим нашата онлайн общност в движещата сила зад промените, които всички искаме да видим!
Но ние не спираме тук. Нашата кауза ще бъде напълно прозрачна и регулирана. Ще ви държим информирани за всяка една засадена коренна система, за всяко дърво, което носите в света. Станете част от нашето приключение към по-добро и по-зелена бъдеще!
Заповядайте в нашия блог, където ще споделяме вълнуващи истории за нашите засаждания и как вие, нашите страхотни клиенти, правите разлика. Разкрийте своята история, споделете своите мечти и вдъхновете други към действие.
Раздваме се , че споделяме една и съща страст за природата и живота! Мисия към природата и по-добър свят за всички!
Да поемем заедно към по-зелено бъдеще! 🌳💚🌍
🌱 #засажданенадървета #зеленабъдеще
Назад към блога