Често задавани въпроси

Често задавани въпроси
1.Могат ли да се свалят решетките?
Да, всички решетки могат да се сеалят и поставят когато решите.
2.Включена ли е подматрачната рамка в цената?
Да, всички наши легла изпращаме с подарък подматрачна рамка изработена от нас.
 
3.Имат ли гаранция продуктите?
Всички наши продукти са с доживотна гаранция. Това е нещо с което се гордеем и сме изключително щастливи да сме единствения производител на мебели в България който предлага доживотна гаранция.
4.Какво производство са леглата?
Леглата произвеждаме ние в гр.Петрич.
5.Имате ли сертификати за безопасност?
Всички наши продукти са със сертификат за безопасност и безредност на боите и лаковете които използваме.
6.Могат ли да се правят корекции?
Да, мебелите са произведени от нас и са възможни всякакви корекции по размер и дизайн. Ще се радваме да обсъдим вашите идеи.
7.Входната решетка мести ли се?
Да, входната решетка може да се мести от ляво или дясно. Леглата изработваме по начин който позволява решетката да бъде местена.
Въпроси свързани с Монтесори
1. Какво е Монтесори мебел?
Монтесори мебелите са специално проектирани мебели които са част от Метода на Мария Монтесори за образование и развитие на децата. Тези мебели се създават с цел да съдействат на децата да развият своите навици за самостоятелност съсредоточеност и координация на движенията.
2. Какви са основните характеристики на Монтесори мебелите?
Монтесори мебелите са различни от традиционните детски мебели. Те са по-ниски и достъпни за децата за да могат да се движат безпрепятствено. Мебелите обикновено са изработени от естествени материали като дърво и имат прости и функционални дизайни.
3. За какво се използват Монтесори мебелите?
Монтесори мебелите са предназначени да предоставят на децата подходящи средства и обстановка за самостоятелно учене и игра. Те са изключително разнообразни и могат да включват маси и столове със специална височина, гардеробчета с отворени рафтове и шкафове с големи дръжки които децата могат да отварят и затварят лесно.
4. Колко време децата използват Монтесори мебелите?
Монтесори мебелите са предназначени за деца от ранна възраст до училищна възраст. Децата се възползват от тях през цялото време когато се използва Монтесори методът за образование. Въпреки това мебелите могат също така да бъдат адаптирани и използвани и от по-възрастните деца.
5. Какви са предимствата на използването на Монтесори мебели?
Използването на Монтесори мебели има множество предимства. Те помагат на детето да развие своята самостоятелност постоянство самоконтрол и съсредоточеност. Мебелите също така насърчават независимостта и създават доверие в собствените способности на детето. Освен това Монтесори мебелите промовират организираност и способността за самоуправление на детето.
6. Къде мога да намеря Монтесори мебели?
В нашия уеб сайт може да намерите голямо разнообразие от монтесори мебели.Важно е да се осигури закупуването на качествени и безопасни мебели от лицензирани производители.
7.Мести ли се решетката?
Това са някои от основните въпроси и отговори относно Монтесори мебелите. Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се консултирате с професионални консултанти в областта или се свържете с нас за да ви помогнем да намерите подходящите Монтесори мебели за вашата детска стая.